Profil

Jeg er psykolog og sexolog. Jeg er uddannet cand.psych fra Københavns Universitet og har en overbygning i sexologi fra universitet i Göteborg. Jeg er 54 år og tidligere uddannet folkeskolelærer. Jeg arbejdede som lærer i Dragør kommune i en kort årrække, inden jeg påbegyndte mit psykologistudium.

I min praksis møder jeg alle slags mennesker med hver deres problemstilling. Jeg har gennem mit arbejde samt kurser opnået en særlig ekspertise indenfor områderne seksuelle overgreb, pædofili og prostitution. Derudover har seksuelle problemstillinger som manglende lyst, pornoafhængighed, seksuelle dysfunktioner samt parforholdsproblematikker min store interesse.

I de sidste par år har min interesse især omhandlet overgangsperioder i livet. Puberteten, "fra ung til voksen", den såvel kvindelige som den mandlige overgangsalder. Fra midt i livet til den sidste tid i livet. Overgange, som alle sammen vil give os nogle eksistentielle tanker og måske give nogle nye udfordringer.

Jeg holder åbent i min praksis 3 dage om ugen og afholder derudover en del kurser i sexologi og parterapi.

 

Min målgruppe er store børn, unge, voksne samt par. De fleste henvendelser kommer fra privatpersoner, der ønsker professionel hjælp til løsning af deres problemer. Men også socialforvaltninger, læger og andet behandlingspersonale henviser til klinikken.

 

Jeg deltager løbende i kurser og efteruddannelse samt supervision for at udbygge min faglige ekspertise.